Fallout Xbox kontroller a Design Labben
dreampage 2024. Mar. 06.

Egyenesen az atombunker mélyéről érkezett a legújabb Xbox kontroller, amely a Fallout mintáját öltötte magára, és mindenki megtervezheti a sajátját az Xbox Design Lab szolgáltatásban. Vault Boy biztosan örülne neki.

A legújabb Xbox kontroller dizájnja a Fallout sorozat és Vault Boy ikonikus mintáit öltötte magára. A fehér borításon szürkével láthatók az apró minták, illetve a jól ismert karakter színes figurája, ez az összeállítás pedig szinte minden más színnel jól összehangba hozható. Az Xbox gomb belseje citromsárga, körülötte pedig kék Vault-Tec minta látható, a figyelmesebbek pedig egy-két rejtett ikont is találhatnak a kontroller borításán.

Az Xbox Design Lab szolgáltatásban kiválasztható az új kontroller, minden más aspektusa pedig szabadon testreszabható, hogy valóban S.P.E.C.I.A.L. legyen a végeredmény. A ravaszok és ütközőgombok, az analóg karok és a d-pad típusa és színe is szabadon kiválasztható, utóbbinál akár metálszínekre is van lehetőség. Akárcsak a többi, úgy a Fallout kontroller is felszerelhető gumírozott markolattal.

Minden másban ugyanazt nyújtja a Fallout kontroller, amit elvárhatunk tőle: megfelelő elemekkel vagy akkumulátorokkal akár 40 órányi játékidő, rezgő ravaszok, az Xbox Wireless protokoll mellett pedig Bluetooth kapcsolatra is képes, amivel az Xbox konzolok mellett PC-hez, táblagépekhez és telefonokhoz is párosítható. A 3.5 mm-es jack csatlakozóval egyszerű használni a kompatibilis fejhallgatókat, a dedikált megosztás gombbal pedig egyszerűen rögzíthetők a játékokból képek és videók. Ezen kívül az Xbox Tartozékok alkalmazásban a gombkiosztás is átvariálható.

A Fallout kiadású Xbox Vezeték Nélküli Kontroller már elérhető az Xbox Design Lab kínálatában, alapára 89.98 Euró, ez a hozzá válogatott extráktól függően változik. Ugyanúgy lehet megtervezni és kiválasztani hozzá a többi elemet, mint más Design Lab kontrollerek esetén.

Aki pedig ezek után kedvet kapott a Fallout játékokhoz, az Xbox platformon, Xbox Game Pass és PC Game Pass tagsággal az egész sorozatot elérheti. Jó játékot, túlélők!